Werkorderplanning

Een goede werkorderplanning voor de bouw

100% veiligheid

Succesvolle projecten

No-cure-no-pay planning

Een goede werkorderplanning is onmisbaar als u in de bouw werkt. Wanneer u steeds een ander project uitvoert, en dus op orderbasis werkt, moet u hier bij het plannen van de werkzaamheden rekening mee houden. Wanneer u steeds nieuwe orders krijgt, dan ziet de planning er ook steeds anders uit. Bij het maken van een werkorderplanning, moet u wel flexibele software gebruiken . Gebruik hierom de software van Plans4All.

Heeft u vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail!

Maak een duidelijke werkorderplanning in iedere situatie

Onze software is in alle situaties te gebruiken. U kunt namelijk steeds alle afspraken met uw klant, de budgetten en andere gemaakte afspraken vastleggen in een werkorderplanning die duidelijk is voor alle partijen. En dat alles in hetzelfde softwaresysteem. Werkt u niet op orderbasis, maar bijvoorbeeld op projectbasis, dan is onze software voor tenderplanning passender voor u. U profiteert dan altijd van een goede planning, wat goed is voor de economische situatie van uw bouwbedrijf, maar ook voor de gezondheid van u en uw medewerkers. Door de duidelijkheid ervaren uw medewerkers namelijk minder werkstress.

Stel ons uw vragen

Wilt u meer weten over hoe u het best een werkorderplanning maakt en welke software u hiervoor nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten helpen u graag en ze vertellen u alles over de mogelijkheden. Stuur hen daarom een e-mail op mail@plans4all.com.