Werkorderplanning

Een goede werkorderplanning

100% veiligheid

Succesvolle projecten

No-cure-no-pay planning

Een goede werkorderplanning is onmisbaar als u in de bouw werkt. Wanneer u steeds een ander project uitvoert en op orderbasis werkt, dient u hier bij het plannen van de werkzaamheden rekening mee te houden. Wanneer u steeds nieuwe orders krijgt, dan ziet de planning er ook steeds anders uit. Bij het maken van een werkorderplanning, gebruikt u daarom de flexibele software van Plans4All uit Breda.

Heeft u vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail!

Maak een duidelijke werkorderplanning in iedere situatie

Onze software is in alle situaties te gebruiken. U kunt namelijk alle afspraken met uw klant, de budgetten en andere gemaakte afspraken vastleggen in een werkorderplanning gebaseerd op en samengevat in eenzelfde tijdmanagementsoftware. Werkt u niet op orderbasis, maar bijvoorbeeld op projectbasis? Dan is onze software voor tenderplanning uw ideale hulpmiddel. U profiteert altijd van een goede planning, wat goed is voor de economische situatie van uw bouwbedrijf, maar ook voor de gezondheid van u en uw medewerkers. Door een duidelijke werkorderplanning te maken, ervaren uw medewerkers namelijk minder werkstress. Minder stress betekent meer focus op de werkvloer, wat natuurlijk van levensbelang is op een bouwwerf of in een industriële omgeving.

Stel ons uw vragen

Wilt u meer weten over hoe u het best een werkorderplanning kan maken en welke software u hiervoor nodig heeft? Wilt u onbekende parameters beheersen om risico’s en onverwachte kosten te vermijden? Of bent u nog op zoek naar de juiste planningsmethode voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het leren maken van een overzichtelijke werkorderplanning. Stuur gerust een e-mail naar mail@plans4all.com voor meer informatie.