Overall-planning maken

Overall-planning maken

100% veiligheid

Succesvolle projecten

No-cure-no-pay planning

Door een overall-planning te maken, krijgt u een duidelijk overzicht van alle verschillende aspecten van een bouwproject. Dankzij de software die Plans4All uit Breda aanbiedt, wordt dit nog overzichtelijker. Naast de tijdsschaal en bouwactiviteiten, worden ook de planningsstroken in deze planning opgenomen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail!

De overall-planning maken waarmee alles vlot verloopt

Onze projectplanningstools helpen uw bedrijf om alle projecten tot een goed en tijdig einde te brengen. Door alle elementen in te calculeren, zowel het verwachte als het onbekende, zorgt u ervoor dat u voorbereid bent op alles. Door bij het maken van een overall-planning ook rekening te houden met een tijdweg-planning calculeert u bovendien ook reistijden in. Hierdoor weten uw werknemers exact hoe lang ze elke dag onderweg zullen zijn. Op die manier zorgt u ook meteen voor een betere werkomgeving, met minder onverwachte situaties, ongevallen en overwerkte collega’s. Een goed gezondheidsmanagement is onmisbaar in de bouwsector en andere industrieën.

Ontdek het gemak van onze software

Wanneer u beslist om bij het maken van een overall-planning onze software te gebruiken, geniet u van een optimale projectplanning. Wilt u onze programma’s graag enkele maanden gratis uittesten of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur rechtstreeks een e-mail naar mail@plans4all.com.