Tijdmanagement software

De veiligheid in uw bedrijf verhogen

100% veiligheid

Succesvolle projecten

No-cure-no-pay planning

Met de software van Plans4All uit Breda kunt u de veiligheid van uzelf en uw medewerkers verhogen. Hoe dat werkt? Dat leggen we u graag uit. De veiligheid van uw medewerkers gaat niet alleen over het feit of ze een veilige werkplek hebben ten aanzien van inbraakbeveiliging, risico op brand en ongelukken. Het gaat ook om veiligheidsmaatregelen in de bouw, in kerncentrales, bij het onderhoud van industriële installaties enzovoort. Wij hebben hiervoor de juiste softwareoplossingen die helpen de veiligheid te verhogen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail!

Hoe kunt u de veiligheid verhogen met onze software?

U denkt er misschien niet aan, maar het verhogen van de veiligheid doet u niet alleen door het treffen van maatregelen zoals beschermende kleding en valbeveiliging. De overall-planning speelt ook een belangrijke rol. Door een strakke en doordachte planning, weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt zo bekende en onbekende risico’s beheersen, en eventuele problemen al zien aankomen en oplossen. Dat zorgt niet alleen voor een sneller werkproces, maar zal ook de veiligheid verhogen. U ziet namelijk direct waar eventuele veiligheidsproblemen gaan ontstaan tijdens uw project, zoals een bouwtraject.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar onze planningssoftware en wilt u ook betere planningen maken? Wilt u bijvoorbeeld de veiligheid tijdens uw werkzaamheden verhogen? Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen in uw situatie. Stuur daarom voor het beste advies een e-mail naar mail@plans4all.com of laat van u horen via ons contactformulier, via waar u ook een gratis proefperiode aanvraagt van onze demo.