Diensten

Beste Platform met een No Cure, No Pay deal

Plans4all HET PROJECTBEHEERSINGSPLATFORM

ONZE EXPERTISE IS PROJECT BEHEERSING


Dat doen we door onze copyrighted Full Circle Project Management dat ook het Onbekende op tijd kan beheersen.


De meest veelzijdige projectmanagementtools


U kunt bij Plans4All terecht voor allerlei soorten projectmanagmenttools die uw werk vereenvoudigen. Onze expertise is projectbeheersing. Dat doen we door onze copyrighted Full Circle Project Management dat ook het onbekende op tijd kan beheersen. Onze experts helpen u graag met het maken en eventueel periodiek onderhouden van uw planningen. Wat hierbij helpt, is dat u onze software een halfjaar kunt uitproberen, en dat u niet betaalt als u niet het gewenste resultaat behaalt.


Onze projectmanagementtools en andere producten:


U kunt bij Plans4All terecht voor verschillende soorten projectmanagementtools, ongeacht de aard van uw werk en de industrie waarin u werkt. We zetten de soorten projectplanningtools en projectmanagementtools graag voor u op een rij:

  • U kunt bij ons terecht voor tools voor het maken van een overzichtelijke overall-planning, tenderplanning, tijdweg-planning of 4D-planning voor uw projecten.
  • Of laat een Wide Area-planning maken voor uw bedrijf in de infrastructuur en aanverwante industrieën.
  • Ook hebben we projectmanagementtools voor het maken van een werkorderplanning voor de proces-, olie- en gasindustrie en aanverwante industrieën.
  • Met onze projectplanningtool kunt u uw projecten op een goede manier monitoren met slimme algoritmes.
  • Laat door onze specialisten kans- of risicoanalyses van uw projecten uitvoeren, zodat u weet welke kansen en risico’s er liggen.
  • We houden ons ook bezig met het uitvoeren van serendipity-analyses op uw projecten en bedrijf, met als doel de veiligheid en gezondheid naar 100% te brengen en de ROI (Return On Investment) te maximaliseren.

 

Ontdek de kansen van serendipity management

Wat ten grondslag ligt aan onze projectmanagementtools, is serendipity management. Maar wat is dat eigenlijk? Serendipity Management is:

  • Een projectplanningtool waarmee u alles ziet, op tijd, zodat u proportioneel kunt ingrijpen.
  • Een verzameling van projectmanagementtools waarmee u kansen vergroot en risico’s verkleint.

Door het gebruik van onze projectplanningtool wordt uw efficiency hoger, wordt uw ROI hoger en werken uw collega’s op een gezondere en veiligere manier.

 

Ontdek meer, innoveer meer en verspil minder

Door kansen en bedreigingen sneller te ontdekken met onze projectmanagementtools, haalt u meer uit uw werkzaamheden. Ook door beter te plannen met onze projectplanningtools behaalt u hogere omzetten. Zo gaat u eenvoudig naar meer samenwerking binnen uw projecten in uw bedrijf, maar ook daarbuiten. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via mail@plans4all.com of via het contactformulier, zodat u onze demo kunt aanvragen.